Bilracing och kända förare

Bilracing är en väldigt populär sport som innehåller höga hastigheter, tuffa bilar och grymma förare. I bilracing som Formula 1 finns det flera kända namn som kan vara bra att ha koll på. En av de bästa racingförarna inom formel 1 är tysken Michael Schumacher. Michael föddes 1969 och blev en av de bästa förarna inom racing någonsin. Första gången man fick se Michael i ett stort sammanhang var under formel 1 i Belgien. Året var 1991 då Michael debuterade i formel 1. Några år senare, 2010, tävlade han om en VM-titel.

Även i Sverige har vi flera kända namn inom bilracing, exempelvis Kenny Bräck och Marcus Ericsson. Både Kenny och Marcus började köra redan som små. Kenny var bara sju år när han körde omkring med bil och när han blivit lite äldre, fjorton år, fick han ett stort intresse för gokart. Även Marcus körde också mycket gokart och blev faktiskt upptäckt på en gokartbana. Idag kör Kenny Bräck inte längre, men Marcus tävlar fortfarande i bilracing. Många av oss ”vanliga” människor gillar också racingsporter. Kanske har du själv testat på gokart? Även om du inte gillar att köra bil själv finns det andra sätt att njuta av bilracing.

Spela på bilracing och vinn stort

Det finns mängder av bra nätcasinon som erbjuder betting och odds. Att spela på odds är riktigt roligt eftersom du har chansen att kamma hem en del pengar. För att ha en bra chans att vinna på bilracing gäller det att ha kunskap. Eftersom betting är en slags vadslagning kommer du långt med vettig information. Ju mer du kan, ju mer du har koll på och ju noggrannare du följt föregående race, desto större vinstchans får du. Läs på om de bästa bilracingförarna och se hur de presterat i föregående tävlingar. Bra bettingbolag online är till exempel Bettson, Bet365 och Unibet.

Bilracing är stort i Sverige och vi har flera kända racingförare