Allt om dodge RAM

För dig som behöver mycket bilutrymme, kunna ta dig fram i svår terräng och som dessutom vill ha en bil som skriker ”störst går först”, är en Dodge RAM något för dig. Dodge RAM är en rejäl bilmodell i pickup-stil med många smarta funktioner. Bilen har naturligtvis fyrhjulsdrift, något som ger bilen bättre framkomlighet och säkerhet i svårare terräng. Eftersom Dodge RAM är såpass kraftfull och rejäl till storlek, kan du utan problem lasta på bilen mycket tyngd. Kanske har du en stor båt du behöver kunna dra på kärra? Med Dodge RAM blir det inte något problem. Flaket baktill kan du öppna så du kan lasta på längre saker och mer last.

Bilens invändiga sida är rymlig och ger alla passagerare gott om benutrymme och komfort. Själva designen är noga utvald och innehåller mängder av olika material. Tyget i sätena är uttaget för att ge maximal komfort samtidigt som det är praktiskt. Dodge RAM har även snygga detaljer som äkta trä, högblanka ytor och mycket mer. Bilen är skapad för dig som arbetar, kör mycket i terräng och som behöver en blandning mellan komfort, stil och säkerhet.

Smarta detaljer i Dodge RAM

Eftersom Dodge RAM är en rejäl pickup truck är detaljerna noggrant utformade. För att du enkelt ska kunna komma åt volymknappar och andra funktioner i bilen, är knapparna stora och lättåtkomliga. För att du lätt ska öppna dörren och för en optimal komfort är dörrarnas insida kläda med läder och äkta trä. Handtagen är rejäla. Hemligheten med Dodge är att man skapat den perfekta pickupen man kan komma på för att sedan pressa modellen till perfektion. Dodge RAM genomgår mängder av tester för att se att den klarar av gupp, hopp, hastighet och kurvor. Dessutom kör man bilen genom svår terräng i olika hastigheter för att kolla av fästet på däcken. Så, om du letar efter en förstklassig pickup med smarta funktioner, snygg design och mycket utrymme är en Dodge förmodligen det rätta valet.

Dodge RAM är perfekt för dig som kör i terräng och behöver mycket utrymme